Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse. Hvis du
fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Schizofreni, psykose

Trilafon dekanoat

Orion Corporation har siden høsten 2013 hatt markedsføringstillatelsen for Trilafon dekanoat (perfenazin) i Skandinavia. Trilafon dekanoat injeksjonsvæske, oppløsning, 108,2 mg/ml er til behandling av kronisk schizofreni, psykoser, mani og paranoia.

Trilafon kartong og ampullTrilafon dekanoat er en depotinjeksjon som gis intramuskulært. Virkestoffet perfenazin frisettes svært langsomt fra administrasjonsstedet (depotområdet). Trilafon dekanoat gir en jevn plasmakonsentrasjon under behandlingsperioden.

God vedlikeholdsbehandling oppnås med 1,0-2,0 ml hver 3. til 4. uke. Trilafon dekanoat leveres i pakninger med 10 x 1 ml glassampuller.

Hos pasienter som skal begynne med Trilafon dekanoat skal behandlingen innledes med tabletter for å kartlegge reaksjon på perfenazin. Perfenazin tabletter er tilgjengelig via spesielt godkjenningsfritak. Legen må eventuelt søke om individuell refusjon.*

Her kan du laste ned Trilafon dekanoat produktblad som pdf.

Felleskatalogen

 

Referans:

*Statens legemiddelverk, Trilafon dekanoat

Updated 23 februar 2015

Denne siden er kun for helsepersonell.

Kan du bekrefte at du er helsepersonell?

Du har klikket på en lenke til et ekstern nettsted. Orion Pharma kan ikke holdes ansvarlig for innholdet. Klikk på Avslutt for å gå tilbake til orionpharma.no eller på Fortsett for å gå videre til eksterne nettsteder.