Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsteder for å sikre at nettsidene fungerer som de skal, og for å gi best mulig brukeropplevelse. Hvis du
fortsetter å bruker nettstedet vårt, samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.

Astma og KOLS

Medisinsk service

Innen fagområdet lungesykdommer tilbyr vi et bredt utvalg av produktrelatert materiell, demosett med alle våre inhalatorer, samt andre nyttige hjelpemidler. Vi har for eksempel en inhalatoroversikt i lommeformat med oversikt over alle inhalatorene på det norske markedet. For å bestille materiell, klikk her.  

Enkel i bruk1 – en fordel for god compliance

Easyhaler er en pulverinhalator til behandling av lungesykdommer. Buventol Easyhaler og Beclomet Easyhaler kom på markedet i Norge 1998, Giona Easyhaler i 2005 og i 2017 ble Bufomix Easyhaler lansert. Easyhaler er tilgjengelig med virkestoffer som salbutamol, beklometason, budesonid og kombinasjonen budesonid/formoterol. Inhalatoren produseres ved Orions fabrikk i Espoo, Finland.

Les mer om våre produkter her.


Sikkerhetsinformasjon

Se sikkerhetsinformasjon for hvert produkt: Beclomet Easyhaler (beklometason), Bufomix Easyhaler (budesonid/formoterol), Buventol Easyhaler (salbutamol) og Giona Easyhaler (budesonid).


Linker Felleskatalogen:

Beclomet Easyhaler (beklometason), Bufomix Easyhaler (budesonid/formoterol), Buventol Easyhaler (salbutamol) og Giona Easyhaler (budesonid).


Referanse: 1. Chrystyn H. Closer to an “ideal inhaler” with the Easyhaler. An innovative dry powder inhaler. Clin Drug Invest 2006;26:175-183.

Updated 17 mai 2018

Denne siden er kun for helsepersonell.

Kan du bekrefte at du er helsepersonell?

Du har klikket på en lenke til et ekstern nettsted. Orion Pharma kan ikke holdes ansvarlig for innholdet. Klikk på Avslutt for å gå tilbake til orionpharma.no eller på Fortsett for å gå videre til eksterne nettsteder.